Többnejűség 3. - Mi a Házasság? Mi a Bigámia? Nincs Szükség Polgári Házasságra!

2017-05-16
Többnejűség és Család

Mi a házasság? Házzasság-e a többnejűség? A házassághoz Isten Útmutatása (Mózes Törvénye) alapján nincs szükség polgári jegyzésre, sem esküvőre. Magyarország Isten Útmutatása elleni törvénye: a bigámia.

Mi a bigámia? Magyar törvények Isten Útmutatása ellen

214. § Aki házasságának fennállása alatt újabb házasságot köt, vagy aki házas személlyel házasságot köt, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Nemzeti Jogszabálytár (2012. évi C. törvény)

A "bűntett" szót azért emeltem ki, mert ki a Magyar Állam hogy megmondja hogy mi a bűn és mi nem? És ki az a Magyar Állam aki megmondja hogy mi a házasság és mi nem? Egyedül Isten mondhatja meg azt hogy mi a házasság és mi a bűn! Sajnos ebben a bailóniai rendszerben amiben élünk meg kell tartanunk a magyar törvényeket amennyire csak tudjuk. Én nem is buzdítok senkit arra hogy bigámiát kövessen el.

A bigámiához viszont két polgári, jegyzőnél jegyzett házasságra van szükség. A jó hír az hogy Isten Útmutatása szerinti házassághoz nem kell polgári házasság.

Sem a Magyar Állam sem annak alkalmazottja sem akadályozhat meg egy férfit hogy együtt éljen több mint egy nővel és ezt az együttélést házasságnak tekintse vallási alapon.

215. § Aki mást
a) lelkiismereti szabadságában erőszakkal vagy fenyegetéssel korlátoz,
b) vallásának szabad gyakorlásában erőszakkal vagy fenyegetéssel akadályoz,
bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

- Nemzeti Jogszabálytár (2012. évi C. törvény)

Többszerelműség és Hun őseink

Fotó: Wikipédia (szerzői jog)
Poliamoria, magyarul többszerelműség (a görög πολύ [poly, jelentése sok vagy több] és a latin amor [szerelem] szóösszetételből) kettőnél több személy közötti intim kapcsolat egyidejű gyakorlata, kívánsága vagy elfogadása, melyről minden szereplőjének tudomása van és amelyhez hozzájárul... A poliamoria kifejezést gyakran rövidítik mint poli, illetve nevezik mint konszenzusos, etikus vagy felelős nonmonogámia.

- Wikipédia

Többszerelműség lehet:

a, 1 férfi + több nő = NEM Bűn Isten Útmutatása alapján

b, 1 nő + több férfi = Bűn Isten Útmutatása alapján

c, több nő + több férfi = Bűn Isten Útmutatása alapján

Ugyan nem vagyok a többszerelműség (poliamoria) támogatója mivel ahogy ezt fentebb megmutattam a (b) és (c) esetekben ennek gyakorlása bűn, viszont a többszerelműség megléte Magyarországon azt bizonyítja hogy egy férfi élhet több nővel legálisan Magyarországon bigámia elkövetése nélkül (a) - és ez nem bűn Isten Útmutatása szerint sem.

Az hogy egy férfinak több barátnője van vagy szeretője van amellett hogy házas nem ítélik el, mért kell elítélni a többnejűséget akkor? A szeretők illetve barátnők tartása is bizonyítja hogy több nővel való szerelem illetve együttélés nem illegális.

A magyar törvények amúgy meg az ősi magyar hagyományokal is ellenkeznek:

A hunok társadalma poligám volt. A vezérek, így Attila és Koppány is több feleséget tartottak. Az István, a király rockoperából is emlékezhetünk Koppány három feleségére: Picur, Enikő és Boglárka..

- NLCAFÉ

A hunokra is a többnejűség volt a jellemző...

- Napkút Kiadó

A Házasság Isten Útmutatása és az Írások alapján

Isten Útmutatása szerinti házassághoz nem kell polgári jegyzőnél regisztrált házasság. A házasság Isten szemében akkor jön létre mikor egy férfi és egy nő együtt szeretne élni. Együttéléshez viszont nem kell semmilyen papír, se polgári esküvő, se jegyzett házasság.

Megteremtette hát Isten az embert, aki hasonlít hozzá. Úgy teremtette, hogy olyan legyen, mint ő. Férfinak és nőnek teremtette őket. Azután megáldotta őket:
Legyetek termékenyek, szaporodjatok, gyümölcsözzetek, népesítsétek be a földet, és vegyétek birtokba! Uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain és a többi állatokon,   amelyek a földön élnek és mozognak.”

1 Mósa 1:27-28

Isten egyszerűen megáldja azt a férfit és nőt akik együtt szeretnének élni és azt mondja hogy szaporodjanak és gyümölcsözzenek! Ennyi!

Majd ezt mondta Jahua Isten: „Nem jó Ádámnak, ha egyedül él! Alkotok számára egy hozzá illő segítőtársat.” Formált a földből mindenféle szárazföldi állatot és égi madarat, majd odavitte őket Ádámhoz, hogy nevezze el őket. Látni akarta, hogy Ádám melyiknek milyen nevet ad. Minden állatnak az lett a neve, amit Ádámtól kapott. Ádám el is nevezte a háziállatokat, az égi madarakat, és a szárazföldi vadállatokat, de egyiket sem találta magához illő segítőtársnak.
Akkor Jahua Isten mély álmot bocsátott Ádámra, ezután kivette Ádám egyik bordáját, és annak helyét begyógyította. Ebből a bordából formálta ki Jahua Isten az asszonyt, majd odavitte Ádámhoz, aki örömében felkiáltott:
Ez már hozzám való! Mert csontja a csontomból, teste a testemből való, hát asszony legyen a neve, mert a férfiból származik!”
Mivel ez így történt, a férfi elhagyja apja és anyja családját, és ragaszkodik a feleségéhez. Így lesz a férfi és felesége egy testté.

1 Mósa 2:18-24

A férfi elhagyja szüleit és ragaszkodik feleségéhez és lesznek egy testté, ennyi kell a házassághoz Isten szerint. A polgári házasság-maszlag csak a babilóniai pogány társadalom része.

Miután találkoztak, a szolga mindenről beszámolt Jicáknak. Rebekát Jicák bevezette abba a sátorba, amely Sáráé volt. Azután feleségül vette Rebekát, és nagyon megszerette — s többé már nem szomorkodott Sára halála miatt.

- 1 Mósa (Mózes) 24:66-67

Ennyire egyszerű a házasság: Jicák bevitte a sátorba Rebekát és elvette feleségül. Ennyi.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Még több cikk a Többnejűségről

-------------------------------------------------------------------------------------------

Emlékezzünk arra hogy használjuk az Isten-adta eszünket és logikusan olvassuk a Bibliát és logikusan vizsgáljunk meg mindent. Minden hazugságot és félreértést leplezzünk le és álljunk ki az igazságért!

Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan írdd meg a hozzászólás rovatban a cikk alatt!

Nagy Barnabás
Nagy Barnabás

Nagy Barnabás vagyok, Jahua szolgája. Szeretek dalokat írni, énekelni, gitározni és tanítani az hit igazságairól és tévtanítások leleplezéséről. Kedves feleségemmel együtt egy kertvárosi telken élünk ahol csirkéket, kacsákat és libákat tartunk. Van egy szép kis bio kertünk is ahol szántás nélküli módszerrel termesztünk zöldséget.