Lapos Föld 49. - Hitler Antarktiszi Bázisa, Bevehetetlen Erődítménye, Hitler Nem Lett Öngyilkos

2017-07-24
Lapos Föld

Hitler nem lett öngyilkos, a nácik vezetői és kutatói egy antarktiszi bázisra menekültek, ahol még most is élnek.

Hitler nem halt meg

Hitler nem lett öngyilkos, a hasonmásának a szeme közé lőttek és a fogorvosi adatok azt bizonyítják, hogy ő nem Hitler volt. Az amerikaiak titokban tartották a hírt, mert attól féltek, hogy az igazság fel fogja bosszantani az Oroszokat.

- Otto Skorzeny, ausztriai SS tiszt

Egyetlen kézzelfogható bizonyítékot sem találtunk Hitler halálára.

- Dwight D. Eisenhower

Itt az FBI jelentése:

‍Kép: The Web Matrix

Nincs senki, aki bizton állíthatná, hogy Hitler meghalt.

- Bedell Smith, Eisenhower vezető beosztású alkalmazottja

Mi tudjuk, hogy Hitler nem követett el öngyilkosságot.

- Robert Thew, ONI (CIA régi neve) Biztonsági Szolgálat

Náci bunker az Antarktiszon

A német tengeralattjáró egység büszke arra, hogy a Führer-nek épített egy bevehetetlen erődítményt a világ másik végén... egy bevehetetlen erődítményt, egy paradicsomhoz hasonló oázist a jég hátán.

- Karl Doenitz, a U-hajók Admirálisa

U-hajó utmutató nagyon részletesen írja le azt, hogy mikor milyen szögben kell, merre fordulni, hogy a bázishoz eljussanak a tengeralattjárók. Maga az eljutás a bázisig is nagyon nehéz.

‍Kép: The Web Matrix

Titkos irataink vannak, amik azt bizonyítják, hogy egyes kutatócsoportokat az Antarktiszra, Új Svábországba szállítottak. Legalább egy csészealj kutató cég el lett szállítva oda. Egy másikat az Amazonaszba vitték, és egy harmadikat pedig Norvégia északi partjaira. Titkos földalatti kutatóbázisokra lettek evakuálva.

- Wendelle Stevens, USAF Főhadnagy

Az antarktiszi nők

Hitler antarktiszi hadibázisára aztán 10 000 "genetikailag tiszta" ukrán nőt vittek. Az adatok alapján egy német férfira 4 ukrán nő jutott - a németek értették a többnejűség hasznát.

Olyan nőket választottak ki, akiknek a genetikai kódja hasonló volt a Németekéhez, illetve maguk is Németek voltak. A 17-24 év közti nők mindegyike szőke, kék szemű és karcsú volt.

A kiválasztott nők egy kiképzésen is részt vettek, ahol különféle jártasságokat tanultak meg, így például: horgászást, hidegben való túlélést, háztartás vezetését és a csábítás művészetét.

Nagy Barnabás
Nagy Barnabás

Nagy Barnabás vagyok, Jahua szolgája. Szeretek dalokat írni, énekelni, gitározni és tanítani az hit igazságairól és tévtanítások leleplezéséről. Kedves feleségemmel együtt egy kertvárosi telken élünk ahol csirkéket, kacsákat és libákat tartunk. Van egy szép kis bio kertünk is ahol szántás nélküli módszerrel termesztünk zöldséget.

Támogasd a munkámat