Lapos Föld 47. - Byrd Admirális Expediciói Az Antarktiszra, A Kupola Felfedezése, UFÓ-Háború

2017-07-10
Lapos Föld

A Byrd Admirális által vezetett antarktiszi expedíciók valószínűsített fő célja a kupola alapjának a felkutatása illetve az Antarktisz náci erőktől való visszavétele. Az expedíció során viszont UFO erőkkel is szembe kellett nézniük.

Kép: The Geocentric Gnostic

A 2. Világháború utáni Operation Highjump (1946-1947) expedíciót a 33-fokozatú szabadkőműves (lásd a szabadkőműves jelet a fenti képen) Byrd Admirális vezette.

Ez volt az eddigi legnagyobb antarktiszi expedíció... Az expedíciót óriási hadi erők támogatták (Task Force 68)...13 amerikai hadihajó (az USS Mount Olympus parancsnoki hajó és az USS Philippine Sea repülőgép anyahajó mellett), 6 helikopter, 6 repülő hajó, 2 vizi repülőgép, és még 15 más repülőgép. Összesen több mint 4000 emberből állt a legénység.

Wikipedia

Mire kellett ekkora nagy haderő, ha az Antarktiszon nincs semmi és senki? Maga Bryd Admirális is beismerte, hogy az expedíció egy hadi küldetés volt.

Fotó: Wikipédia
A küldetésem hadi jellegű.

- Byrd Admirális, 1946-12-02 sajtótájékoztató

Az El Mercurio újságnak arról kérdezve, hogy mia küldetése, ezt nyilatkozta:

Egy idegen erő tevékenységeinek a megfigyelése a Déli Sarknál... hogy megtörjük Adolf Hitler reménytelen ellenállását, ha megtaláljuk őt az ő Neuberchtesgaden-jében az "Új Schwabenland"-on, a Maud Királynő területen, vagy hogy megöljük őt.

- El Mercurio, Chile, 1947

Fotó: Wikipédia

Ezt az oroszok is tudták:

Byrd Admirális irányítása alatt egy nagyerejű katonai osztag volt: egy repülőgép anyahajó, 12 hadihajó, 1 tengeralattjáró, több mint 20 repülőgép és helikopter és kb 5000 emberből álló legénység. Biztosan egyetértesz: ez egy elég fura csapat egy tudományos expedícióhoz.

- Dmitri Filipovieh, orosz legfelsőbb kapitány, történelmi doktorátus

Kép: Wikipédia

 Az "expedíció" után ezt nyilatkozta Byrd:

Byrd Admirális arra hívta fel az Egyesült Államok figyelmét, hogy olyan védekezőrendszerrel kell felkészülnie, ami ellenséges repülőtárgyak megszállássa ellen is tud védekezni, amik a sarkpontok felől érkezhetnek. Byrd azt mondta, hogy a megfigyeléseinek és felfedezéseinek a legfontosabb eredménye az Egyesült Államok biztonságával vannak összefüggésben.

- Wikipedia

Fotó: Wikipédia (szerzői jogok)

Byrd a következőt nyilatkozta az amerikai kongresszusnak:

Egy újabb háború esetén Amerikát megtámadhatja egy olyan ellenség ami sarkponttól sarkpontig hihetetlen sebességel képes közlekedni.

- Byrd Admirális

Az expedíció egyik tagja ezt mondta:

A vízből függőlegesen szálltak ki, szinte dühösen, az árbócok közt olyan gyorsan repültek, hogy a légáramlás hatására a rádió antennáját megzavarták és kitépték. Még arra sem volt időm hogy pislantsak, a két kalózhajónkat egy titokzatos sugár vágta szét, amit a csészealjak az orrukból lövelltek. Aztán a hajók mellett a vízbe repültek. Ekkor a Cassablanca fedélzetén voltam és úgy láttam ezt, mint ahogy te most engem látsz. Nem értettem, ezek a tárgyak hangtalanok voltak ahogy a hajók között mozogtak, mint egy sátáni fenevad amint tüzet okád. Aztán megláttam a Murduch rombolóhajót, ami kb 120 lábnyira volt (37 méter), fények cikáztak és elmerült. A veszély ellenére mentőcsapatokat és életmentő hajókat küldtek a tett helyszínére másik hajókról. A rémálom kb 20 percig tartott. Mikor a csészealjak megint a vízbe repültek felmértük a veszteségeinket - rémisztően nagyok voltak.

- John Sireson, High Jump expedíció tagja

Úgy tűnik, hogy a Byrd Admirális vezette haderő azért ment az Antarktiszra, hogy megszerezzék az utat a világ szélére, ahol a kupola alapja van. "High Jump" fordítása "Magas Ugrás" ez valószínűleg a jégfalra való ugrást jelképezte.

Kép: Wikia

Itt viszont a bukott anygalok (démonok) általi technológiával felszerelt Nácikkal kellett szembenézniük és mivel nem tudtak felülkerekedni, meg kellett hátrálniuk.

Illusztráció: deviantart
Hirtelen megmagyarázhatatlan dolog történt, az expedíció, amit 6 hónaposra terveztek, gyorsan meg lett szakítva, és ezzel az antarktiszi partokat otthagyták. Ez igazából visszavonulás volt.

- Dmitri Filipovieh, orosz legfelsőbb kapitány, történelmi doktorátus

Fotó: Wikipédia

A "High Jump" expedíciót a "Windmill" (Szélmalom) (1947–1948) és a "Deep Freeze" (Mély Fagy) (1955–56) expedíciók követték. Ezen a linkelt képen Byrd Admirális egy lapos Föld térkép előtt ad interjút az NBC-nek nem sokkal a "Deep Freeze" expedíció előtt (ekkor már tudta, hogy a föld lapos).

Úgy tűnik, hogy a "Deep Freeze" expedíció nem volt más, mint békeszerződés kezdeményezése a démoni technológiával rendelkező Nácikkal - ezt a nem sokkal később megalapított NASA és az antarktiszi egyezmény bizonyíthatja. Mindez valószínűleg azért, hogy ők is kapcsolatba léphessenek a démonokkal a technológiájukért, és hogy ők is a világ végére juthassanak.

Az alábbi angol nyelvű videókat ajánlom figyelmedbe (nem mindennel értek egyet ezekben, de ettől függetlenül jó videók):

 
Nagy Barnabás
Nagy Barnabás

Nagy Barnabás vagyok, Jahua szolgája. Szeretek dalokat írni, énekelni, gitározni és tanítani az hit igazságairól és tévtanítások leleplezéséről. Kedves feleségemmel együtt egy kertvárosi telken élünk ahol csirkéket, kacsákat és libákat tartunk. Van egy szép kis bio kertünk is ahol szántás nélküli módszerrel termesztünk zöldséget.

Támogasd a munkámat