Lapos Föld 42. - Repülők Kondenzcsíkjai És Chemtrail-ek Bizonyítják Hogy a Föld Lapos

2017-05-26
Lapos Föld

A repülőgépek kondenzcsíkjai illetve a vegyi permetezés (angol chemtrail) csikjai is bizonyítják hogy a föld nem gömb hanem lapos.

Figyeld meg a képen hogy a repülő milyen egyenes kondenzcsíkot húz. Ha föld gömb lenne akkor a repülőnek követnie kellene a görbületet és emiatt kondenzcsíkjának ezt a görbületet kellene mutatnia. Amint azt láthatjuk ez nem történik meg, mert görbület nincs. Vedd a bátorságot és nézd meg te is, nézz fel az égre kövess egy repülőt ami csíkot húz maga után.

Fotó: Wikipédia (szerzői jogok)

Ugyanez vonatkozik a vegyi permetezésre (chemtrail-re). Ezeket is egyen vonalban permetezik ránk hogy minél hamarabb betegedjünk meg és haljunk meg. Ez nem összeesküvés elmélet ez tény. Nézz utána ha még nem hallottál erről. A lényeg az hogy a csíkok nem követik a görbületet. A vegyi permetezés nem is lenne hatásos ha föld egy folyton keringő és forgó gömb lenne. Az összes erőfeszítést elvinné a forgás szele. A chemtrail csak egy lapos mozdulatlan földön működik.

Nagy Barnabás
Nagy Barnabás

Nagy Barnabás vagyok, Jahua szolgája. Szeretek dalokat írni, énekelni, gitározni és tanítani az hit igazságairól és tévtanítások leleplezéséről. Kedves feleségemmel együtt egy kertvárosi telken élünk ahol csirkéket, kacsákat és libákat tartunk. Van egy szép kis bio kertünk is ahol szántás nélküli módszerrel termesztünk zöldséget.

Támogasd a munkámat