Lapos Föld 40. - Repülőgép Kényszerleszállások Bizonyítják Hogy a Föld Lapos

2017-05-16
Lapos Föld

Repülőgép kényszerleszállások azt bizonyítják hogy a föld lapos, a kiválasztott kényszerlesállási helyszínek nem működnek egy gömb földön.

A Cathay Pacific repülőgépjárat Hong Kong-ból tartott Los Angeles felé majdnem 300 utassal a fedélzetén amikor el lett irányítva egy eldugott Amerikai katonai repülőtérre, az Alaszkai Aleutian szigetekre... a kényszerleszállás baleset nélkül zajlódott le hajnal előtt az Alaszkai Shemya, Eareckson Repülőgép állomáson.

Yahoo News, 2015 Július 30

Tehát Hong Kong-ból repültek Los Angeles-be és az alaszkai Shemya repülőtéren végeztek kényszerleszállást. Vágom...

Akkor nézzük meg ezt a térképen:

‍Térkép: Google Maps

Hawaii sokkal jobb leszállási hely lett volna nem? Ha bele gondolunk a Hong Kong és Los Angeles meleg éghajlatához az sokkal közelebb állt volna. Meghát mért is inkább egy elhagyatott havas és hideg katonai repülőgép állomáson hajtanának kényszerleszállást?

Ha csak nem Alaszka útban van és Hawaii meg nem...

Nézzük csak meg a lapos Föld térképen:

‍Térkép: Wikipedia

Hát tényleg, Alaszka útban van és Hawaii meg nem!

A China Airlines repülőgépjárat Alaszkában landolt egyel több utassal miután egy várandós anyuka kislányt szült majdnem nyolc héttel korábban a tervezettnél.
Taiwanból Los Angeles-be szálló repülőgépjárat kényszerleszállást kellett hogy végezzen Csütörtökön miután egy taiwani hölgy utas vize elfolyt, a 19 órás út hatodik órájában történt mindez.
Miután a szülés elkezdődött, a pilóta értesítette a járat cégét és engedélyt kért a leszállásra az alaszkai Ted Stevens Anchorage reptérre a hölgy és babája épsége érdekében.
Viszont 30 perccel a leszállás előtt a hölgy megszülte a kisbabát és hangos tapsot kapott az utasoktól az első sírást követően.

Daily Mail, 2015 Október 13

Tehát Taiwan-ból repültek Los Angeles-be és az alaszkai Ted Stevens Anchorage repülőtéren végeztek kényszerleszállást. Vágom...

Akkor nézzük meg ezt a térképen:

Térkép: Google Maps

Hawaii sokkal jobb leszállási hely lett volna nem? Ha bele gondolunk a Hong Kong és Los Angeles meleg éghajlatához az sokkal jobban közelebb állt volna. Meghát mért is inkább egy elhagyatott havas és hideg katonai repülőgép állomáson hajtanának kényszerleszállást?

Ha csak nem Alaszka útban van és Hawaii meg nem...

Nézzük csak meg a lapos Föld térképen:

Térkép: Wikipedia

 ‍Hát tényleg, Alaszka útban van és Hawaii meg nem!

Egy fiatal olasz lány halt meg egy Németország felé tartó repülőgépjáraton "klinikai okok miatt".
A kilenc éves utas a Lufthansa’s Airbus A340-600 járatán utazott Shanghai, Kinából, Münchenbe amikor megállt a légzése.
Az LH727 számú járat kényszerleszállást végzett az oroszországi (Krasnoyark) Yemelyanovo nemzetközi repülőtéren hogy sürgős orvosi ellátásban részesítsék a kislányt.

news.com.au, 2016 Március 2

Tehát Shanghai-ból repültek Münchenbe-be és az orosz Yemelyanovo nemzetközi repülőtéren végeztek kényszerleszállást. Vágom...

Akkor nézzük meg ezt a térképen:

‍Térkép: Google Maps

Kinában, hazai földön is letudtak volna szállni nem? Mért kellet ehhez felrepülni Oroszország kellős közepébe?

Ha csak nem Oroszország útban van és Kína meg nem...

Nézzük csak meg a lapos Föld térképen:

‍Térkép: Wikipedia

-------------------------------------------------------------------------------------------

Még több cikk a Lapos Földről

-------------------------------------------------------------------------------------------

Emlékezzünk arra hogy használjuk az Isten-adta eszünket és logikusan olvassuk a Bibliát és logikusan vizsgáljunk meg mindent. Minden hazugságot és félreértést leplezzünk le és álljunk ki az igazságért!

Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan írdd meg a hozzászólás rovatban a cikk alatt!

Nagy Barnabás
Nagy Barnabás

Nagy Barnabás vagyok, Jahua szolgája. Szeretek dalokat írni, énekelni, gitározni és tanítani az hit igazságairól és tévtanítások leleplezéséről. Kedves feleségemmel együtt egy kertvárosi telken élünk ahol csirkéket, kacsákat és libákat tartunk. Van egy szép kis bio kertünk is ahol szántás nélküli módszerrel termesztünk zöldséget.