Lapos Föld 39. - A Repülőgépek Nem Követik a Földgörbület Mert Nincs! Földgömb Átverés

2017-05-15
Lapos Föld

A repülőgépek nem követik a földgörbületet mert az nincs! A giroszkóp, a biztonságos repülési magasság és a vadászrepülőgépek is bizonyítják hogy a föld lapos és nem gömb. 

Az átlagos Légibusz repülőgép kb 800km/órával megy. Ez azt jelenti hogy óránként 50031 méter (50 km) Föld görbülettel kell szembenéznie (itt egy online kalkulátor - ellenőrízd le te is, a repülőgép kapitány szemmagasságát 0 méterre állítottam be mert itt az ember magassága a fülkében nem lényeges). Tehát óránként 50 kilóméterrel kellene a pilótának csökkentenie a repülési magasságot hogy a Föld elméleti görbületét követni tudja. Ez percenként majdnem 1km (50031/60=833.85) repülési magasság csökkentést jelent. Másodpercenként pedig (833.85/60=13.89) 14 métert.

Én többször is repültem Londonba, Németországba, Belgiumba és tudom hogy mikor a repülőgép eléri a biztonságos repülési magasságot akkor egy órán keresztül szinte egyáltalán nem változik a repülési magasság. A repülési magasságot általában követni lehet a fedélzeti képernyőn az utasoknak is és a magasság alig változik. Ez megint csak azt bizonyítja hogy nincs görbülete a földnek!

Mű láthatár bizonyítja hogy nincs görbület

 

08:20 - 09:20

A repülőkben levő mű látóhatár (giroszkóp) arra szolgál hogy a pilóta tudja hogy merre mozog a repülőgép még rossz látási körülmények között is. Ez a műszer szemtanúk elmondása alapján biztonsági magasságban repüléskor szinte mozdulatlan ami megint csak azt bizonyítja hogy a repülő nem követ semmilyen görbületet. Ha görbületet követné akkor az a mű látóhatás is mozogna!

A vadászgépek sem követik a görbületet

 

És ezek a sokkal gyorsabban repülő katonai repülőgépek (Mirage 2000) hogy tudnak olyan közel a földhöz és vízhez egyenesen szállni ha egyfolytában követniük kell a görbületet?

Mirage 2000 maximum sebessége 2,336 km/óra de számoljunk csak 2000 km/órával. Ez azt jelenti hogy óránként 306 548 m (307 km) Föld görbülettel kell szembenéznie (itt egy online kalkulátor - ellenőrízd le te is, a repülőgép kapitány szemmagasságát 0 méterre állítottam be mert itt az ember magassága a fülkében nem lényeges).

Tehát óránként 306 548 m (307 km) kilóméterrel kellene a pilótának csökkentenie a repülés magasságot hogy a Föld elméleti görbületét követni tudja

Percenként (306 548 / 60 = 5109) 5109 méterrel...

Másodpercenként pedig (5109/60=85) 85 méterrel kell a repülési magasságét csökkentenie hogy tudja követni a Föld elméleti görbületét! Mind amellett hogy a víz felett kb 2 méterre van és mellette 2-3 másik Mirage repülőgép is száll?!

Ezt hívják agymosásnak.

Nagy Barnabás
Nagy Barnabás

Nagy Barnabás vagyok, Jahua szolgája. Szeretek dalokat írni, énekelni, gitározni és tanítani az hit igazságairól és tévtanítások leleplezéséről. Kedves feleségemmel együtt egy kertvárosi telken élünk ahol csirkéket, kacsákat és libákat tartunk. Van egy szép kis bio kertünk is ahol szántás nélküli módszerrel termesztünk zöldséget.

Támogasd a munkámat