Lapos Föld 37. - Baumgartner Ugrás Átverés, Halszem Optika, Lehetetlen Görbület

2017-05-12
Lapos Föld
Fotó: Flickr (szerzői jog)

A Red Bull Felix Baumgartner és ahhoz hasonló felvételek nem azt bizonyítják hogy a föld gömb és van görbület hanem azt hogy mennyire könnyen be lehet csapni az embert technológiával.

1. Nézd meg milyen egyenes a láthatár mielőtt kiugrik. Itt egyenesen néz a láthatárra tehát a halszem optika nem torzít még.

2. Ha az egész Földet látná akkor hol vannak a tengerek? Nyilvánvalóan ez nem az egész Föld hanem csak egy kis része annak ami azt is jelenti hogy ekkora nagy görbület hogy egy teljes kört mutasson nem is lehet! Ez az úgy nevezett halszem optika használatának a következménye.

3. Nézd meg hogy egy pillanatban a görbület átváltozik egyenessé majd homorúvá és vissza. Ez teljes mértékben bizonyíték arra hogy halszem optikát használnak.

Nézzük meg mi is ez a halszem optika:

 

sdfsd

Lényeg az hogy a halszem optika arra lett kitalálva hogy szélessávú hatást váltson ki. Az itt használt Go Pro kamera alapból halszem optikával van felszerelve!

Ha látóhatárral egyenesen tartja az ember a halszem optikával felszerelt kamerát akkor egy egyenes látóhatár képet hoz létre. Ha viszont felfele fordítja azt az ember akkor a látóhatár homorú lesz ha pedig lefelé akkor domború lesz a látóhatár. Kérdezd meg akármelyik fotós haverodat!

Nagy Barnabás
Nagy Barnabás

Nagy Barnabás vagyok, Jahua szolgája. Szeretek dalokat írni, énekelni, gitározni és tanítani az hit igazságairól és tévtanítások leleplezéséről. Kedves feleségemmel együtt egy kertvárosi telken élünk ahol csirkéket, kacsákat és libákat tartunk. Van egy szép kis bio kertünk is ahol szántás nélküli módszerrel termesztünk zöldséget.

Támogasd a munkámat