Lapos Föld 31. - Auguste Piccard Fizikus Szerint A Föld Lapos, A Föld 15 km Magasból

2017-04-24
Lapos Föld
Fotó: Wikipedia (Szerzői jog)

Auguste Piccard 15 km magasból úgy látta hogy a Föld egy lapos kerek lemez felpödrődő peremmel, neki higgyünk vagy a többszörösen is bizonyított hazug NASA-nak.

A Föld nem gömb hanem lapos kerek lemez

 
Fotó: Wikipedia

Valószínűleg nem sokunk hallott Auguste Piccardról, pedig ő egy híres tudós volt akit az iskolák nem szeretnek említeni. Mért is? Mert mikor felment 15 km magasba a saját készítésű léggömbjével akkor olyat látott ami teljes mértékben elent mond a fölgömbös elméletnek.

1931 Május 27-én Auguste Piccard és Paul Kipfer felszálltak a németországi Augsburgból és rekord 15 781 méter (15.78 km) magasságot értek el. (FAI rekord szám: 10634). Ez alatt a repülő út alatt sok adatot gyűjtött a felső atmoszféráról és méréseket is végzett a kozmikus sugarakkal kapcsolatban.

Wikipedia

A Népszerű Tudomány (Popular Science) nevű folyóiratnak ezt nyilatkozta:

(A Föld) egy lapos kerek lemeznek nézett ki felfele pödrődő peremmel.

Popular Science 1931 Augusztus

Mint egy tányér:

Itt a szkennelt két lap a folyóiratból ami erről ír:

Fotó: imgur
‍Fotó: imgur

Akkor milyen alakú is a Föld? Nem gömb az biztos. Piccaard is azt írta hogy lapos kerek lemez alakú! A felfele pödrődő peremről pedig majd később egy következő cikkben részletesen írok, de addig is: ez a Föld pereme, az úgynevezett Antarktisz.

‍Térkép: Wikipedia

Nagy Barnabás
Nagy Barnabás

Nagy Barnabás vagyok, Jahua szolgája. Szeretek dalokat írni, énekelni, gitározni és tanítani az hit igazságairól és tévtanítások leleplezéséről. Kedves feleségemmel együtt egy kertvárosi telken élünk ahol csirkéket, kacsákat és libákat tartunk. Van egy szép kis bio kertünk is ahol szántás nélküli módszerrel termesztünk zöldséget.

Támogasd a munkámat