Lapos Föld 29. - Miért Csinálják, Miért Hazudnak, Mire Jó a Földgömb Hazugsága?

2017-04-19
Lapos Föld
Fotó: Wikipedia (Szerzői jog)

Ha lapos a Föld akkor nincs Nagy Robbanás. Ha nincs Nagy Robbanás akkor nincs Evolúció. Ha nincs Evolúció akkor van egy teremtő isten. A hazugság lényege Isten eltitkolása és a "földönkívüli" démonok eljövetelének előkészítése.

Ha lapos a Föld akkor nincs Nagy Robbanás

A Nagy Robbanás elméletével nem fér össze az hogy a Föld lapos lenne, mivel a Nagy Robbanás kizárólag gömb alakú bolygókat hozhatott létre. Ha tehát bizonyítjuk azt hogy a föld nem bolygó hanem lapos akkor a Nagy Robbanás elmélete is szertefoszlik.

Ha nincs Nagy Robbanás akkor nincs Evolúció

Jaj azoknak, akik el akarják titkolni tervüket Jahua elől! Sötétben hajtják végre tettüket, mert azt gondolják: Ki lát minket, ki ismer bennünket? Micsoda fonákság! Egyenlőnek tartható-e az agyag a fazekassal? Mondhatja-e az alkotás alkotójának: Nem ő alkotott engem?! Mondhatja-e a fazék a fazekasnak: Nem ért a dolgához?!

- Jesaja (Ézsaiás) 29:15-16

Az Evolúció alapja az hogy a világegyetem a Nagy Robbanás által jött létre egy teremtő Isten nélkül. Az elmélet szerint a Nagy Robbanás egy folyton fejlődő világegyetemet hozott létre ami alapján alakult ki a naprendszer, a Föld és az élet a Földön. Ez a folyton fejlődés ötlete a Nagy Robbanás és az Evolúció alapja. Ezért ha nincs Nagy Robbanás akkor nincs Evolúció sem. A lapos Földes világnézettel nem működik az Evolúció mivel a Darwini elv Isten teremtését próbálja helyettesíteni.

Ha nincs Evolúció akkor van egy teremtő isten

Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet.

- 1 Mósa (Mózes) 1:1

Egyenes arányosságban következik ebből hogy ha nincs Nagy Robbanás és nincs Evolúció akkor a Világ egy teremtő Isten munkája.

Miért fontos az a NASA-nak, a Katolikus egyháznak, a Jezsuita rendenek hogy eltitkolják Istent? Mert ők az ellenség (sátán szolgái) és az ellenség mindig Isten ellen van, őt akarja lebecsmérelni, letagadni.

Istent a tudomány vallással akarják helyettesíteni

Mindezekből, fiam, intessél meg: a sok könyvek írásának nincs vége, és a sok tanulás fáradságára van a testnek.

- Prédikátor 12:14

A tudományt, mint egy trójai lovat használják arra hogy beférkőzzenek az elménkbe és így fordítsanak minket teremtő Istenünk ellen és az ő igéje ellen. Tudomány nem más mint egy vallás, mivel nem méréseken és tényeken alapszik. Persze ezt akarják velünk beetetni, de mikor volt utoljára hogy leellenőrízted az egyenleteiket? A legtöbb ember vakon elfogadja azt amit a tudósok mondanak? Mi más ez ha nem egy vallás?

Nikola Tesla szerint is a tudmány az egy átverés:

A mai tudósok a matematikával helyettesítették a kísérleteket, és egyenletről egyenletre vándorolnak, és végül egy olyan struktúrát hoznak létre aminek semmi köze nincs a valósághoz.

- Nikola Tesla

Luther Márton szerint inkább Istennek és az ő szavának kell hinni mint a tudósoknak:

Nekünk Keresztényeknek különbnek kell lennünk a filozófusoknál (tudósoknál) abban ahogyan ezekről a dolgokról gondolkodunk. És ha némely dolgok nehezen foghatók is fel (mint például az hogy az ég fölött víz van) el kell inkább hinnünk azt és bevallanunk hogy a tudásunk hiányos mint sem hogy gonoszul megtagadjuk vagy önhittesen értelmezzük ezeket hogy a saját értelmünkkel hozzuk összhangba ezeket.

- Luther Márton

Kálvin János szerint azok akik azt mondják hogy a Föld a nap körül kering azok az ördög megszállottjai:

Majd olyanok is lesznek akik annyira meg vannak zavarodva, nem csak a vallásban hanem mindenben megmutatják szörnyeteg természetüket és azt mondják majd hogy a Nap nem mozog és hogy a Föld az ami mozog és forog. Mikor ilyen elmékkel találkozunk akkor bizonnyal meg kell vallanunk hogy az ördög megszállottjai és hogy Isten tükörként teszi őket elénk hogy az ő félelmében megmaradjunk.

- Kálvin János

Ha nem lehet elmenni a földről akkor nem mindegy hogyan élünk

Ha van Isten akkor nem mindegy hogy hogyan élünk, mert a Biblia alapján Jahua a bűnt nem szereti. Tehát nem mindegy hogy bűnt követünk-e el vagy sem, főleg akkor ha a föld felett van a trónja és mindent lát.

De Jahua most is ott van szent templomában! Az ő trónja a Mennyben van! Mindent lát, ami történik, minden embert szemmel tart, és próbára tesz.

Zsoltárok 11:4

Jahua lenéz a Mennyből, jól látja az embereket.

Zsoltárok 33:13

Jahua az egyetlen igaz Isten! Ott ül trónján a földkerekség fölött! Lába előtt a földi lakók, mint a sáskák a fűben, olyan aprók! Ő feszítette ki az eget, mint fátylat, vagy lakósátrat a föld fölé.

Jesaja 40:22

Jahua, megvizsgáltál, és jól ismersz. Tudod, mikor leülök, vagy felkelek, ismered még gondolataimat is. Mielőtt bármit tennék, már tudod. Szemmel tartod, merre járok, látod, mikor lefekszem, minden utamat ismered! Mielőtt kimondanám, te már érted a szavam, Jahua. Körülvettél mindenfelől, előttem is, mögöttem is te jársz, rajtam nyugtatod kezed! Mindent tudsz, csodállak érte, fel sem érem ésszel, meg sem érthetem! Szellemed elől hová fussak?  Jelenléted elől el nem rejtőzhetek! Ha a Mennybe szállnék fel, ott vagy,ha a holtak közé fekszem, ott is jelen vagy! Ha a hajnal szárnyaival szállanék, és a tenger túlsó szélére költöznék, ott is kezed vezetne, jobb karod ott is megtartana engem! Ha azt mondom: „A sötétség elborít engem, az éjszaka biztosan eltakar előled!” Még a sötétség sem tud elrejteni szemed elől, neked még az éjszaka is világos, mint a nappal, a sötétség pedig világosság!

Zsoltárok 139:1-12

Ha nincs univerzum akkor nem vagyunk kicsik

A világegyetem és a földgömb hazugságával azt is elérik hogy kicsiknek, jelentékteleneknek és lényegteleneknek érezzük magunkat - elvileg ha a föld csak eggyike a sok bolygónak akkor senkik vagyunk. Nagy hazugság az egész! A Biblia tisztán kimondja hogy a Föld egyedi és lapos és a teremtett ember is egyedi és Isten képmására lett létrehozva.

Itt van két videó ami bemutatja milyen kicsiknek és jelentéktelenknek akarnak minket feltüntetni:

 
 

Ha nincsenek bolygók akkor nincsenek földönkívüliek

Mivel nincsenek bolygók ezért "földönkívülek" sem lehetnek. A filmekből és a Katolikus egyháztól kiszivárgott információk alapján viszont úgy néz ki hogy egy "földönkívüli" inváziót terveznek az Új Világrend vezetői hogy elhitessék az embereket és elfogadtassák a fenevadat (Antikrisztust) mint megváltót a "földönkívüli" támadás megoldójaként.

Ha tudod hogy a Föld lapos és nincsenek galaxisok meg bolygók meg űr akkor tudni fogod hogy nincsenek "földönkívüliek" sem. Akiket elhoznak és "földönkívülieknek" állítanak be azok démonok új testtel!

Nagy Barnabás
Nagy Barnabás

Nagy Barnabás vagyok, Jahua szolgája. Szeretek dalokat írni, énekelni, gitározni és tanítani az hit igazságairól és tévtanítások leleplezéséről. Kedves feleségemmel együtt egy kertvárosi telken élünk ahol csirkéket, kacsákat és libákat tartunk. Van egy szép kis bio kertünk is ahol szántás nélküli módszerrel termesztünk zöldséget.