Lapos Föld 28. - A Katolikus Jezsuita Rend, NASA, Hitler és A Földönkívüli Megváltó

2017-04-11
Lapos Föld
Fotó: Wikipedia (Szerzői jog)

Az Evolúció elmélete az egyik alapelve a Nácizmusnak, mivel maga Hitler is az Evolúcióra hivatkozva akarta a kizárólag szőke, kék szemű német típusú emberek megtartását és a zsidó, cigány, fekete emberek kiirtását.

Akármi is éli túl ezeket a életből adódó nehézségeket meg van próbálva ezerszer is, meg van acélozva és alkalmas arra hogy folytassa a szaporodási folyamatot, hogy ugyanaz kezdődjön el újra a kiválasztódáson keresztül. Ha ilyen módon brutálisan van a személy kezelve és kérdőre van vonva mikor abban a pillanatban mikor úgy mutatkozik hogy nem alkalmas az élet nehézségeire, a természet megőrzi a faj erejét és a legnagyobb hatékonyságra emeli azt... Azzal hogy a szaporodási folyamatot ellenőrzés nélkül hagyja és a személyt a legnagyobb felkészítő próbáknak veti alá, a természet a legjobbat választja ki az egyének sokaságából és alkalmasnak bélyegzi azt arra hogy tovább vigye a faj fenntartását.

- Adolf Hitler, Mein Kampf

Nem is meglepő ezek után hogy a Náci pártnak kötelékei voltak a Katolikus egyházhoz. Mivel a katolikus egyház is benne van az Evolúciós buliban.

Az iratkapocs projekt keretein belül mintegy 350 Német tudós és volt titkosszolgálati ügynök kapot vízumot és jól fizető állást. Sokuknak megkérdőjelezhető multjuk volt. Braun például aktív tagja volt a náci pártnak, és az ő NASA-nál dolgozó kollégája, Dr. Hubertus Strughold repülőgép pilótáknál használt gyógyszerek szakértője volt és kísérleteket is végzett koncentrációs táborok fogjain.

PBS.org

XII. Piusz pápa egyezséget köt a Német náci párttal az egyezség neve: "Reichskonkordat" (birodalmak közti egyezség):

Fotó: Wikipédia (szerzői jog)

XII Piusz pápa küldöttje találkozik Hitlerrel:

Fotó: Wikipédia (szerzői jog)

Katolikus vezetők üdvözlik Hitlert (balról a harmadik: Benedikt pápa):

Fotó: NoBeliefs

Papok a hitleri üdvözléssel:

‍Fotó: NoBeliefs

Katolikus szertartás a náciknak:

‍Fotó: NoBeliefs

Hogyha több képet szeretnél látni erről, látogasd meg ezt az oldalt.

A Katolikus egyház csillagászati távcsövei

Megelepő-e ezután hogy a Katolikus egyháznak van az egyik legnagyobb csillagászati távcső armadája?

Az egyik legfejletteb és legnagyobb csillagászati távcső az Arizónai Graham hegyen van az USA-ban. A Katolikus és NASA közös kézben levő távcsőt Lucifer-nek is hívják. Az itt dolgozó csillagászok egy része Jezsuita pap.

Fotó: Wikipédia
Fotó: Wikipédia (szerzői jog)

A képre ránagyítva lehet látni hogy a titkos megfigyelőhelyre a látogatás nem ildomos.

Belépni tilos. A behatolók fel lesznek jelentve.
‍Fotó: Wikipédia (szerzői jog)

A Katolikus Egyház Földönkívüli UFO Megváltót Vár (Antikrisztus)

Borító: Amazon
"2012 Szeptemberében Horn és Putman engedélyt kapott arra hogy meglátogassák a Graham hegyi megfigyelőt, ami a vatikáni VATT csillagászati teleszkópnak ad otthont.
Nem csak az ottani Jezsuita csillagászokkal tudtak elbeszélgetni a mély űr elméletével kapcsolatban hanem az egyik legfőbb vatikáni csillagásszal is tudtak konzultálni.
Horn azt mondta hogy Guy Consolmagno testvér, akit pápai csillagásznak is hívnak, meglepő információkat árult el az öt interjú alatt.
Mentegetőzés nélkül azt mondta hogy hamarosan a nemzetek a földönkívüliekre mint megmentőkre fognak tekinteni.
Consolmagno személyes vatikáni dokumentumokat is adott a könyv szerzőinek amik nagyon sokat elárulnak az egyház fő teológusainak és csillagászainak gondolkozásáról.
Horn azt mondta hogy ezek a dokumentumok arról tanuskodnak hogy szerintük nem soká egy földönkívüli megváltó fog meglátogatni minket egy másik világból."

Ecumenical News

Miért is akar a Katolikus egyház egy "földönkívüli megváltót"? Véleményem szerint ez lehet majd a Jelenésekben leírt fenevad (antikrisztus). A földgömb hazugsága kell ahhoz hogy elhitessék az emberekkel hogy vannak bolygók. Ha vannak bolygók akkor azokon lehet élet is, amiből egyenes arányban következik a földönkívüliek létezése. Ezért hitették el a Jezsuiták a néppel a földgömb hazugságát.

Amint az az előző cikkben is láthattuk, a felvilágosodottak (illuminátus, szabadkőműves) okkult társasjáték kártyái sokszor gúnyolódnak azon hogy az általános néptömeg mit be nem vesz az ő hazugságaikból. Itt egy ide vonatkozó kártya.

Kép: Reptilian Illuminati

A címe a kártyának ez:

Idegen segítség

Úgy gondolom hogy ezek az okkult emberek is tudják hogy tervben vagy egy földönkívüli megváltó és vele együtt érkező földönkívüliek megjelenése.

Bolygók nincsenek, a föld nem gömb hanem lapos, nincsenek földönkívüliek sem. Az UFO-knak nevezett lények démonok akikkel véleményem szerint egyességet kötöttek a Jezsuiták. Nem csoda, hiszen démonokat hívnak a testükbe és az ő akaratukat viszik véghez. Nyilván valóan az ellenség (sátán) az aki egy hamis megváltót akar bemutatni az igazi megváltó Jahusa helyett.

A Katolikus Egyház a Jezsuita rend segítségével beépült mind a Náci pártba, mind pedig a NASA-ba hogy így is uralják a világ eszméjét a földgömb hazugságával, az evolúció elméletével, a nácizmussal és a földönkívüli megváltó várásával.

Nagy Barnabás
Nagy Barnabás

Nagy Barnabás vagyok, Jahua szolgája. Szeretek dalokat írni, énekelni, gitározni és tanítani az hit igazságairól és tévtanítások leleplezéséről. Kedves feleségemmel együtt egy kertvárosi telken élünk ahol csirkéket, kacsákat és libákat tartunk. Van egy szép kis bio kertünk is ahol szántás nélküli módszerrel termesztünk zöldséget.