Lapos Föld 27. - Jezsuita Ferenc Pápa a Nagy Robbanás, Földönkívüliek és Gyermekáldozat

2017-04-11
Lapos Föld
Fotó: Wikipedia (Szerzői jog)
Fotó: Wikipédia (szerzői jog)
Ferenc az első jezsuita egyházfő, az első az amerikai kontinensről és egyben a déli félgömbről, valamint az első nem európai pápa III. Gergely óta.

Wikipédia

 

Itt 14:22 - 15:11 beszél Ferenc pápa a következőről:

A világ kezdete nem a káosz munkája ami valami másból eredne, hanem ez egy felsőbbrendű alapelvből származik ami szeretet által teremt. A Nagy Robbanás, ami ma a világ létrejöttének elmélete egyáltalán nem ütközik egybe Isten teremtő közbeavatkozásával, ellenkezőleg, ez az alapja. Evolúció sem ütközik egybe az isteni teremtés gondolatával mivel az evolúcióhoz szükséges hogy legyenek teremtett dolgok amik aztán továbbfejlődnek.

- Ferenc pápa

Ferenc pápa "földönkívülieket" is megkeresztelne:

Ha például holnap marslakók expedíciója jönne el, és néhányuk hozzánk jönne... Marslakók, igaz? Zöld, hosszú orral és nagy fülekkel, ahogy azt a gyerekek is szokták megrajzolni... És az egyikük azt mondaná "Meg akarok keresztelkedni" mi történne?.. Ki vagyunk mi hogy zárt ajtókkal várjunk bárkit is?

- Ferenc pápa

Ferenc pápa és az összes pápa is gyermek áldozatokat végeztek. Mi mást is várhatnánk el tőlük hiszen a Katolikus Egyház az ellenség (sátán egyháza).

Tegnap a vádlott Ferenc Pápa Bergoglot, Katolikus Jezsuita Vezető Adolfo Pachont és Canterbury Érsek Justin Welbyt bűnösnek találták szexuális erőszak, kínzás, gyilkosság és gyermek kereskedelem vétkével. A Brüsszeli Nemzetközi Bíróság öt bírója szerint a bűncselekmények 2010-ben történtek. Tavaly Márciusától számítva 48 szemtanú jött el hogy a Nemzetközi Bíróság előtt tanúskodjon a vádlottak Kilencedik Kör Sátáni Gyermek Áldozat Szektában való tevékenységéről.
A Kilencedik Kör Sátáni Gyermek Áldozat Szekta gyermekáldozatokat végeztek Római Katolikus katedrálisokban Montreálban, New York-ban, Rómában, Skóciában, Londonban, a Wales-i Carnarvon Bástyában, nem ismert Hollandiai kastélyban, kanadai katolikus és Anglikán Indiai polgári iskolákban Kamloopsban, Britt Kolumbiában, és az Ontario Kanadai Brantfordban. A Kilencedik Kör Sátáni Gyermek Áldozat Szekta amerikai, kanadai, francia és hollandi privát erdőket használtak a "embervadászati bulijaikhoz" mindezt tették nemzetközi közéleti emberek részére akik közt európai királyi családok is szerepeltek. A tizenéveseket a maffia által szerezték be, aztán levetkőztették őket, levadászták és megölték őket. A legfőbb ügyész ezt nyilatkozta: "A Katolikus Egyház a világ legnagyobb vállalata és úgy tűnik hogy a maffiával, kormányokkal, rendőrséggel és bíróságokkal összejátszik az egész világon."
Két kamaszkorú lány azt nyilatkozta Nemzetközi Bíróság előtt hogy Ferenc Pápa megerőszakolta őket miközben gyermekáldozatokat végzett. Másik nyolc szemtanú megerősítette azt az állításukat hogy szexuális erőszak, gyermekáldozat szemtanúi voltak. A Kilencedik Kör Sátáni Gyermek Áldozat Szekta tevékenységei 2009 tavaszától és 2010 között voltak megtartva Holland és Belga vidéki helyszíneken.
Ferenc pápát sátáni gyermekáldozatok elkövetőjeként ítélték el argentínai papsága és püspöksége alatt is amiről Vatikáni titkos dokumentumok is bizonykodnak. A második okirat szerint (1967-12-25) amit Hivatali Előjognak neveznek arról árulkodik hogy minden új pápa köteles a Kilencedik Kör Sátáni Gyermek Áldozat Szekta tevékenységeiben részt venni, ami újszülött csecsemők áldozatát és a vérüknek megivását is tartalmazza. Ezek a dokumentumok a Nemzetközi Bíróságra lettek terjesztve egy előkelő Vatikáni hivatalnok által aki egyben volt Vatikáni egyházkerületi alkalmazott is.
Múlt hónapban az Ír Gárda Rendőrségének egy nyomozója arról tanúskodott az öt bíró előtt és a 27 esküdtszéki tag előtt hogy 796 gyerek holttestét találták meg egy Ír Római Katolikus Apáca kolostor szennyvíz konténerében amik csontjain nyilvánvaló rituális gyermekáldozatra utaló nyomok voltak. A tanú azt is elmondta hogy ebben az óriási sírban talált gyermekek a rituális gyermekáldozat jegyeit hordozták mivel a boncolási eredmények is alátámasztották azt hogy a gyermekeket lefejezték és a végtagjaikat levágták.
Egy BBC dokumentumfilm nyilvánosságra hozott egy 50 éves a Spanyol Római Katolikus Egyház által elkövetett gyermekkereskedelmi botrányt. Több mint 300,000 csecsemőt loptak el szüleiktől az 1990-es évekig. Az anyukáknak azt mondták hogy az újszülöttjeik meghalltak és tömegsírokban lettek eltemetve. A Katolikus Egyház közel 20 billió dollárt nyert az örökbefogadásokon.
Egy másik szemtanú arról tanúskodott hogy jelen voltak Ferenc Pápa találkozóin a Junta hadsereggel Argentína 1970-es Piszkos Háborúja alatt. A szemtanúk szerint Ferenc pápa segített 30,000 eredetileg politikai foglyok gyermekei kereskedelmében akiket a Vatikán által vezetett nemzetközi gyermek felhasználási szervhez nyújtottak át.
Az ABC Hírcsatorna azt mondta hogy az ördög lakik a Vatikánban. "A bíróságon felmutatott Vatikán titkos archívumának dokumentumai teljes mértékben arról tanúskodnak hogy a Jezsuiták évszázadokig szándékosan előre megtervezték újszülöttek elrablását, rituális meggyilkolását és vérük megivását". A legfőbb ügyész a következőt mondta el a Nemzetközi Bíróság bíráinak és 27 esküdtszéki tagnak. "A terv abból a ferde elgondolásból származik hogy szellemi erőt vegyenek az ártatlan véréből és ezzel biztosítsák a pápai hatalom stabilitását Rómában. Legalább 1773-óta végzi ezeket a szertartásokat a Római Katolikus Egyház, a Jezsuiták és Minden Pápa."

- Child Abuse Recovery

Ezek után egyértelmű hogy a Pápa az ellenség (sátán) és nem a Felkent (Krisztus) képviselője és a Jezsuita rend az ellenség testi hadserege amik együttesen híresztelik a földgömb, a nagy robbanás és a földönkívüliek hazugságát.

Nagy Barnabás
Nagy Barnabás

Nagy Barnabás vagyok, Jahua szolgája. Szeretek dalokat írni, énekelni, gitározni és tanítani az hit igazságairól és tévtanítások leleplezéséről. Kedves feleségemmel együtt egy kertvárosi telken élünk ahol csirkéket, kacsákat és libákat tartunk. Van egy szép kis bio kertünk is ahol szántás nélküli módszerrel termesztünk zöldséget.

Támogasd a munkámat